Uitzending
Koffietijd - Aflevering 78

Aflevering 78

Koffietijd

11-12-2013

| 1817 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Zo trots is Sergio op Ellemieke
Drie sterren chef Sergio Herman heeft een boodschap voor zijn Ellemieke...

Make-up tip Mari: Smokey eyes
Stylist van de sterren, Mari van de Ven, geeft tips hoe je het beste smokey eyes kunt maken.

Feestkapsels
Haarstyliste Niama is weer bij ons. Dit keer om uit te leggen hoe we ons haar mooi en feestelijk kunnen opsteken tijdens de feestdagen.

Eurokanjer met Gaston
Afgelopen week mochten we in Koffietijd bekend maken dat de Eurokanjer van de Nationale Postcode Loterij was gevallen in de plaats Noordwijk. En natuurlijk was onze Gaston daar tijdens het grote wijkfeest aanwezig om de winnaars te overvallen met hun mooie prijzen.

Granny's Finest
Granny's Finest brengt nieuw leven in de breisteek door jonge ontwerpers met ouderen samen te brengen. De n breit, de ander ontwerpt. Met de frisse blik van de jonge ontwerpers en de brei-technieken van de oma's worden hippe creaties op ambachtelijke wijze gemaakt.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Ellemieke Vermolen, Mari van de Ven en Sergio Herman te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 78 werd uitgezonden op woensdag 11 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee