Uitzending
Koffietijd - Aflevering 76

Aflevering 76

Koffietijd

8-12-2014

| 1029 x bekeken | 0 reacties
5
Judith Osborn gooit het tegenwoordig over een andere boeg en houdt zich voornamelijk bezig met het schilderen van autobiografische naaktportretten. Judith laat haar schilderkunst zien. Psychiater Bram Bakker en cabaretiére Marjolijn van Kooten komen ook langs om te vertellen over hun satirische voorstelling 'Geen Paniek!'.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Judith Osborn
Weinig mensen weten dat Judith eigenlijk prachtig kan schilderen. En dat terwijl ze leerde schilderen aan de oudste kunstacademie van Nederland! Ze heeft een nieuwe tentoonstelling genaamd Everybody Is Nobody.

Mini-kunstcollege van Judith Osborn
Judith Osborn geeft mini-kunstcolleges en geniet hier met volle teugen van. Ons gaf ze een voorproefje!

"Ik heb gewoon hele mooie ballen"
Judith Osborn over hoe en waar zij en Bert de kerstboom versieren.

Mattie en Wietze's scheurkalender
Elk jaar komen radio-DJ's Mattie en Wietze met een scheurkalender vol met geluksmomentjes van luisteraars. Dus ook dit jaar, dus komt verslaggeefster Astrid bij ze langs.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Judith Osborn en Bram Bakker te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 76 werd uitgezonden op maandag 8 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie