Uitzending
Koffietijd - Aflevering 75

Aflevering 75

Koffietijd

11-12-2020

| 514 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Caroline Tensen praat over haar kledinglijn en blikt vooruit op kerst. -Eline de Ruig met het laatste entertainmentnieuws.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Koffietijd "Aflevering 75"
Met in deze uitzending: -Caroline Tensen praat over haar kledinglijn en blikt vooruit op kerst. -Eline de Ruig met het laatste entertainmentnieuws.

De Caroline Tensen collectie van Studio Anneloes!
Caroline Tensen komt in samenwerking met Studio Anneloes uit met een kledingcollectie! Deze tijdloze kleding kenmerkt zich vooral door het 'eerlijke design'. Alle kleding is gemaakt door mensen die onder goede werkomstandigheden hebben gewerkt. Dat vinden wij fantastisch!

Barista Ruben maakt twee speciale feestkoffies!
We hebben barista Ruben uitgenodigd om twee speciale koffies te maken voor de feestdagen. Ben jij op zoek naar een speciaal drankje voor na het kerstdiner? Dan ben je hier aan het goede adres!

Entertainmentnieuws met Eline!
Vandaag vertelt Eline ons wederom wat we écht niet mogen missen! Een van die dingen is de nieuwste film op Netflix: The Prom. In deze film straalt een super cast! Je ziet onder andere James Cordon, Nicole Kidman en Meryl Streep!

We maken käsespätzle!
Vandaag maken we Caroline haar favoriete wintersportgerecht: käsespätzle! Dit eet ze maar eens per wintersport, want je kan het (volgens haar) net zo goed op je heupen smeren! Voor het hele recept kan je naar onze website.

De kerst van Caroline Tensen
We hebben het vandaag met Caroline Tensen hoe zij haar kerst met haar familie viert. Zij gaan al 30 jaar naar Oostenrijk om daar de feestdagen door te brengen! Door alle omstandigheden van dit jaar, wordt dit de eerste keer dat haar dochter niet in Oostenrijk is met kerst. Hoe gaan ze het dan vieren?

Patrick is eindelijk om!
Patrick deed niet aan een kerstboom, maar nu hij zo'n 8 bomen voor andere mensen heeft opgezet, is hij om! Vandaag komt er een boom in huize Martens!

In deze uitzending van Koffietijd was Caroline Tensen te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 75 werd uitgezonden op vrijdag 11 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie