Uitzending
Koffietijd - Aflevering 73

Aflevering 73

Koffietijd

4-12-2013

| 1549 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Recept: Speculaas
Caspar laat de dag voor pakjesavond zien hoe leuk en lekker het is om zelf speculaas te maken. Bovendien kun je met hetzelfde deeg ook gevulde speculaas maken. En hij laat zien hoe je heel eenvoudig én veel goedkoper dan de letters uit de winkel zelf je chocoladeletter kunt pimpen en heel persoonlijk kunt maken.

Daten: de bemiddeling
Daten, dat doen omdat we uiteindelijk omdat we op zoek zijn naar de ware. Maar, hoe vind je die ware? Daar gaan we het over hebben met psychologe en singles coach Meinou Lambeck en Paula Steenbergen en Mieke Reedeker van bemiddelingsbureau PUUR.

Appeltjes van Oranje
Appeltjes van Oranje, de prijs van het Oranjefonds, zet elk jaar weer initiatieven in het zonnetje die mensen samen brengt. Dit jaar zijn er 36 organisaties in de race en de drie winnaars zullen uit de handen van niemand minder dan onze Koningin Maxima de prijs ontvangen.

Vragen over contactlenzen
Tijdens de Week van het zicht hebben we het naast brillen natuurlijk ook over lenzen. Er zijn er veel vragen over het gebruik van lenzen: Wat voor soorten lenzen bestaan er? Wanneer kun je gebruik maken van lenzen? Hoe lang kun je de lenzen inhouden? We beantwoorden een aantal prangende vragen.

De naam Janice staat voor vrijheid
Janice staat bekend als modeontwerper Janice Forester, maar hij heet eigenlijk Jan Bosmans. Hoe is hij aan zijn artiestennaam gekomen?

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 73 werd uitgezonden op woensdag 4 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie