Uitzending
Koffietijd - Aflevering 72

Aflevering 72

Koffietijd

8-12-2015

| 899 x bekeken | 0 reacties
5
Gek op musicals? Vandaag vertelt Albert Verlinde over twee prachtige exemplaren. De musical over Robert Long en Beauty and the Beast! Hij komt niet met lege handen, want hij heeft een pakket bij zich.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

'Ik ben het eerste half uur nerveus'
Sinds dit jaar staat Albert Verlinde aan het roer van het bedrijf Stage Entertainment Nederland en produceert hij musicals als The Bodyguard, De Tweeling, Grease, Robert Long en Beauty and the Beast. Gisteren ging Robert Long in premiere en Albert had toch wel de kriebels...

Vivian brengt taart in Leiden
Gisteravond waren de uitreikingen van de Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen. Er werden prijzen uitgereikt aan winnaars in 3 categorieën. Naast de landelijke, lokale & regionale vrijwilligersprojecten, werd de VriendenLoterij Passieprijs uitgereikt. Vivian is bij één van de winnaars!

Koffietijd is bij de première van Robert Long
Gisteravond was de première van de nieuwe musical Robert Long. Met in de hoofdrollen Paul Groot en Jeremy Baker. Koffietijd was erbij!

RTL viert de kerst!
Ook dit jaar geven RTL Boulevard en RTL weer duizenden kerstpakketten weg. Meer dan 25.000 pakketten staan klaar om te worden verstuurd! Ken jij iemand die je graag in het zonnetje wil zetten met zo'n kerstpakket? Geef diegene dan nu op! Albert, Quinty en Pernille pakken het pakket alvast uit!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Albert Verlinde, Paul Groot en Jeremy Baker te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 72 werd uitgezonden op dinsdag 8 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee