Uitzending
Koffietijd - Aflevering 62

Aflevering 62

Koffietijd

18-11-2014

| 1218 x bekeken | 0 reacties
5
Pia Douwes is een van Nederlands bekendste musicalsterren. Vanaf 30 november schittert ze in 'Billy Elliot'. Het is ook weer tijd voor muziek, dus komt Michiel Borstlap langs om te zingen.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

"Ik moet verder kijken dan mijn neus lang is"
Pia Douwes vertelt over haar familie. Wat zijn hun karaktereigenschappen en wat heeft ze van haar ouders mee gekregen?

Michiel Borstlap - Frames
Michiel Borstlap heeft een nieuw album 'Frames', waarvan hij de titelsong live ten gehore bracht op de piano in Koffietijd.

Cake met geitenkaas
Caspar gaat niet een gerecht koken, maar aan de slag met een bakrecept. Hij gaat namelijk een hartige cake maken met geitenkaas, rozijnen en basilicum. Een leuk recept om een keertje met de kinderen te maken.

Michiel Borstlap speelt korte stukjes op piano
Pianovirtuoos Michiel Borstlap is vooral bekend geworden door zijn klassieke jazz muziek. Met zijn nieuwe album Frames brengt Michiel ons geen jazzmuziek, maar juist moderne pianomuziek. Maar wat is het verschil tussen deze twee stylen? Michiel laat het ons horen!

Blond Amsterdam
Femque en Janneke zijn de oprichters van Blond-Amsterdam en zijn te gast in Koffietijd om hun creatieve servies te kunnen bewonderen.

De IJsland Diabetes Challenge
De Bas van de Goor Foundation wil met de IJsland Diabetes Challenge de kwaliteit van het leven van mensen met diabetes verbeteren via sport en bewegen.

Pia Douwes
Musicalicoon Pia Douwes is op de koffie! Ze is dit jaar vijftig geworden en staat nog in grote rollen op de bühne. Eind deze maand gaat de musical Billy Elliot in première waarin ze balletlerares mrs. Wilkinson speelt.

Win premièrekaarten voor Gooische Vrouwen 2
De eerste Gooische Vrouwen Film was een ongekend succes! Vanaf december kan iedereen gaan genieten van de tweede Gooische Vrouwen film. Wil jij met je drie beste vriendinnen naar de grote galapremière van de Gooische Vrouwen film op 1 december in het De La Mar Theater in Amsterdam? Doe dan mee met de actie en maak kans op een glamourbox!

Première Wiplala
Gisteren ging de avonturenfilm 'Wiplala' in première. Wij van Koffietijd waren daar natuurlijk bij en vroegen bekend Nederland: Hoe avontuurlijk was jij vroeger als kind?

"Dat is voor mij echt een cadeautje"
Pia Douwes vertelt aan de presentatrices hoe ze het vindt om weer in Nederland te wonen.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Pia Douwes, Michiel Borstlap en Bas van de Goor te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 62 werd uitgezonden op dinsdag 18 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!