Uitzending
Koffietijd - Aflevering 61

Aflevering 61

Koffietijd

23-11-2020

| 248 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -William Spaaij met het laatste theaternieuws. -Journalist Wies Verbeek maakte een documentaire over grijze haren: 'De Reis Naar Grijs'. -Bobbi Eden vertelt over haar eerste naaiboek: 'Naaien@Home'. -Santino Melssen, voorzitter van het Lalique Museum, over de nieuwe juwelententoonstelling. -Marcel Brienne over het belang van gezonde lucht in huis.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Waarom is een zuivere lucht in huis zo belangrijk?
Gezondheidsdeskundige Marcel is vandaag te gast om te vertellen over het belang van een zuivere lucht in huis.

Naaien met Bobbi Eden?!
Bobbi Eden heeft naast twee haakboeken nu ook een boek geschreven waarin ze je leert naaien. Van tips voor naalden, scharen, stoffen, noem het maar op. Voor de beginnende naaiers een top boek.

Hoogleraar musical, corona theater en het belang van lachen
Het is maandag en dat betekent dat William Spaaij het laatste theaternieuws komt bespreken. Nu de theaters weer open zijn is William erg blij. Verder heeft hij het over hoe corona nog steeds van invloed is op de theaters, hoogleraar musical en heeft hij William's Weetje meegenomen.

De reis naar grijs
Al vinden we als vrouwen grijs haar beeldig staan bij anderen, blijft het toch lastig om zelf over te stappen naar de grijze coupe. Waar komt dit nou vandaan? Wies Verbeek legt dit uit.

Indiase erwtensoep
London maakt een erwtensoep met een Indiase twist.

De koffie van Bobbi Eden
London maakt een heerlijke latte macchiato voor Bobbi Eden. Geserveerd met een heerlijk koekje uit zijn eigen woonplaats.

Een kleinigheidje van Quinty voor Loretta
Quinty was een weekendje in Den Haag en moest in een winkeltje denken aan Loretta, dus ze nam het voor haar mee! En Loretta heeft een bijzonder weekend gehad met haar andere grote liefde...

In deze uitzending van Koffietijd waren Bobbi Eden en William Spaaij te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 61 werd uitgezonden op maandag 23 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie