Uitzending
Koffietijd - Aflevering 60

Aflevering 60

Koffietijd

15-11-2013

| 1277 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Stiekem meesnoepen bij Caspar
Stiekem meesnoepenvan het cakebeslag, wie houdt er niet van!?

Een kijkje achter de schermen
Benieuwd hoe het begin van Koffietijd er nou van een afstandje aan toe gaat? Nou, zo!

Voorbereiding The Voice
Vanavond is het zover! De eerste liveshow van The Voice. Iedereen is druk aan het repeteren in studio 22. En onze verslaggever is even een kijkje gaan nemen. Daar zijn wij natuurlijk bij!

Miljoenenjacht Bingo
Afgelopen zondag werd bekend dat op maar liefst drie postcodes de Bingo van postcode Loterij Miljoenenjacht is gevallen. De koffermeisjes gingen op pad om de gelukkige deelnemers van de Postcode Loterij te verrassen met 50.000 euro per lot. Dit keer in Eemnes!

Blauwe Bespresso
Iedere vrijdag is Yakup Aydin bij ons te gast om alles te vertellen over koffie. Yakup is niet zomaar een expert, hij is Nederlands kampioen barista! Dit is het recept waar Yakup Nederlands kampioen mee werd.

Ton van Royen openhartig over scheiding
Ton van Royen is afgelopen januari gescheiden van Heleen van Royen na een huwelijk van twintig jaar. Hoe is het contact met Heleen? En wat is er misgegaan? We vragen het!

In deze uitzending van Koffietijd! was Ton van Royen te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 60 werd uitgezonden op vrijdag 15 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!