Uitzending
Koffietijd - Aflevering 55

Aflevering 55

Koffietijd

16-11-2018

| 750 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -De Jeugd Van Tegenwoordig praat over het nieuwe album, 'Anders'. -Dag Van De Ondernemer: Zarayda Groenhart en Arnoud Bosveld vertellen over hun werk. -Marcel Brienne geeft gezondheidtips.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Pim, Pam, Fred-karaoke
Aan tafel de mannen van De jeugd van Tegenwoordig. In februari van dit jaar verscheen jullie album "Luek" en nu is er alweer een opvolger "Anders". Ze doen samen met Loretta en Pernile hun eigen bedachte Pim, Pam, Pet.

Patrick is backstage bij de Love Piet en Party Piet Pablo
Party Piet Pablo en Lovepiet zijn momenteel de populairste pieten van het land. Hun video's op Youtube worden miljoenen keren bekeken, ze hebben verschillende hits gescoord en de theatershows zijn ieder jaar uitverkocht. Een eigen film kon dus niet uitblijven. Patrick zocht ze op.

Vastzittende of kriebelhoest
Het is herfst, een periode waarin we meer te maken krijgen met griep en andere verschijnselen die effect hebben op de luchtwegen. Om je heen hoor je dan ook al weer mensen niezen, proesten en hoesten.

Dimphy wil haar haar weer wat meer in model
Ook op de laatste dag van de week maakt Mika iemand blij. Dit keer reisde hij af naar het Brabantse Breda.

De dag van de ondernemer
Op 16 november is het de 'Dag van de ondernemer'. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland.

In deze uitzending van Koffietijd was Zarayda Groenhart te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 55 werd uitgezonden op vrijdag 16 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie