Uitzending
Koffietijd - Aflevering 52

Aflevering 52

Koffietijd

8-11-2022

| 419 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Robert ten Brink over De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis In De Speelgoedkluis. -Yotam Ottolenghi en Noor Murad over hun nieuwe kookboek. -Thomas Berge treedt op.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Een exclusief kijkje in het schoenen- en tassenmuseum bij Fred de La Bertoniere
Vivian heeft de eer om een kijkje te nemen in het schoenen- en tassenmuseum van Fred de La Bertoniere. Fred zelf opende de deuren speciaal voor Koffietijd en neemt ons mee in zijn museum.

London maakt samen met Ottolenghi en Noor Parmigiana pie
De wereldberoemde chef-kok en kookboekauteur Yotam Ottolenghi staat vandaag samen met zijn co-auteur Noor Murad in de keuken van Koffietijd om een recept te voor ons te maken uit hun nieuwe kookboek 'Ottolenghi Test Kitchen: Extra Good Things'. Samen met London maken ze Parmigiana pie, een heerlijk gerecht wat is getest door de chef-kok Ottolenghi zelf!

Thomas Berge wordt voor de tweede keer vader
Zanger Thomas Berge heeft een nieuw nummer over een gebroken hart, maar is zelf dolgelukkig in de liefde. Samen met zijn vriendin Elianne verwacht hij zijn tweede kindje. Hoe vindt hij het om voor de tweede keer vader te worden?

Thomas Berge zingt zijn nieuwe tranentrekker single: 'Het is over'
Met zijn nieuwe nummer 'Het is over' zingt Thomas Berge over een relatie die verbroken wordt. Het is volgens hem een echte volkse tranentrekker. Daarom pakken onze presentatrices de tissues er maar bij.

Wanneer is een recept nou 'Ottolenghifying'?
Producten als harissa, sumak of tahin zijn alles behalve Nederlands, maar door deze chef-kok hebben wij kennis gemaakt met de Arabische keuken. Niemand minder dan de wereldberoemde kok en auteur Yotam Ottolenghi staat vandaag samen met zijn co-auteur Noor Murad in de keuken! We hebben het over hun nieuwe boek uit de boekenserie: 'Ottolenghi Test Kitchen: Extra Good Things'. In deze boekenreeks test Yotam Ottolenghi allerlei recepten om aan een simpel gerecht net dat extra's te kunnen geven. Maar wanneer is een recept nou 'Ottolenghifying'?

Stedelijk Museum Schiedam wil nieuwkomers warm welkom geven met nieuw project
Stichting Vluchtelingenwerk en het Stedelijk Museum Schiedam hebben hun handen ineen geslagen en hebben het project 'Welkom Nieuwkomers' gestart. Zij willen ervoor zorgen dat vluchtelingen niet in een kaal en leeg huis binnenkomen, want als vluchteling in een nieuw en onbekend land is het al heftig genoeg.

Robert heeft vooral veel liefde voor zijn familie
Vandaag is Robert ten Brink gezellig bij ons te gast in Koffietijd! De televisiepresentator is vooral bekend van het liefdesprogramma 'All You Need Is Love'. Robert zelf heeft heel veel liefde voor zijn eigen familie. We praten met hem over afgelopen week waarin hij met hen een gezellig uitstapje had.

In deze uitzending van Koffietijd waren Robert ten Brink en Thomas Berge te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 52 werd uitgezonden op dinsdag 8 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie