Uitzending
Koffietijd - Aflevering 51

Aflevering 51

Koffietijd

3-11-2014

| 1451 x bekeken | 0 reacties
7
Imca Marina is te gast. Eerder dit jaar werd ze tijdens een reis in Turkije getroffen door een zware hartaanval. Ze vertelt hoe het nu met haar gaat en hoe haar leven veranderde na de ingrijpende gebeurtenis.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Finale KiKa Prijzenmarathon
Gedurende de hele maand oktober konden mensen meedoen met de KiKa Prijzenmarathon, een grote actie tussen KiKa en de Vriendenloterij om kinderen kankervrij te krijgen. En in Life 4 You was gisteren de grote finale.

Anniek Mauser: Duurzaam eten
De term duurzaam wordt vaak gebruikt, maar wat het betekent is voor iedereen anders. Maar wat houdt duurzaam nou echt in? Anniek Mauser is directeur duurzaamheid Unilever Benelux. Zij kan ons precies vertellen wat duurzaam eten is en hoe we (makkelijk) kunnen kiezen voor duurzamere producten.

In deze uitzending van Koffietijd! was Imca Marina te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 51 werd uitgezonden op maandag 3 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie