Uitzending
Koffietijd - Aflevering 46

Aflevering 46

Koffietijd

2-11-2015

| 868 x bekeken | 0 reacties
5
Paul Groot is te gast om te praten over zijn hoofdrol in de theatervoorstelling 'Robert Long'. Hij vertelt over de voorbereidingen van de theatervoorstelling.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

'Mannen hebben een grotere vuil-tolerantie'
Vrouwenfluisteraar Jan Heemskerk is weer in de vilaa! We vragen hem het hemd van het lijf over zijn fascinatie voor man-vrouw-verhoudingen en vragen hem naar de verschillen tussen mannen en vrouwen. Deze keer hebben we het over ergernissen in het huishouden.

Rebels, grappig en gevoelig
Hij schreef teksten voor onder andere Zaai en Dit was het nieuws, waar hij Owen Schumacher ontmoette. Hun samenwerking op de radio met het programma Spijkers met Koppen resulteerde in het Kopspijkerscabaret en een paar jaar later in hun eigen satirische programma Koefnoen. Momenteel speelt hij de hoofdrol in de musical Robert Long, en vandaag zit hij bij ons aan tafel: Paul Groot.

Winston deelt prijzen uit!
Zondag was Miljoenenjacht weer te zijn op tv. Iedere zondag wint een deelnemer van de Postcode Loterij hetzelfde bedrag als de winnaar in de studio!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Paul Groot en Jan Heemskerk te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 46 werd uitgezonden op maandag 2 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie