Uitzending
Koffietijd - Aflevering 41

Aflevering 41

Koffietijd

26-10-2020

| 209 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Karin Bloemen en Hilde Tholen zitten in de jury voor het 'Beste Babyboekje Van Het Jaar'. -Freddy Tratlehner, beter bekend als Vjeze Fur, over zijn nieuwste kookboek 'Lekker Fred In Het Land'. -William Spaaij met het laatste theaternieuws. -Beauty expert Maaike Dorsteen over hoe je je gezicht het beste kunt behandelen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Dozijntje met Vjeze Fur
Benieuwd wie er morgen te gast is en hoe goed Freddy hem kent? Kijk dan deze video.

Gezichtsverzorging tips van Maaike
Onze beauty expert Maaike Dorsteen was vandaag te gast om tips te geven voor gezichtsverzorging.

Lekker Fred in het land
Freddy Tratlehner of beter bekend als Vjeze Fur vertelde vandaag over zijn tweede kookboek: Lekker Fred in het land.

Van je vriendin moet je het hebben!
Quinty blikt samen met Loretta, jurylid van the Masked Singer, terug op afgelopen uitzending. Zou Quinty in een pak zitten? Of kan ze eigenlijk niet echt zingen... van je vriendin moet je het hebben hè Quint!

(Online) cultuur snuiven
Het is maandag en daarom bespreken we het laatste theater- en cultuurnieuws met William Spaaij. William heeft het o.a. over de online serie van de BankGiro Loterij: Cultuursnuivers.

Koffie van Vjeze Fur
Vandaag maakte London een kopje koffie voor Freddy of wel Vjezefur. Het liefst drinkt hij een decafé cappuccino mét bruine suiker/rietsuiker.

'Pak die krentjes eruit!'
Quinty heeft meerdere musea bezocht met haar familie. Waar het eerst een massa-bedoeling was, krijg je nu exclusiviteit. Haal iets positief uit deze gekke tijd van het jaar!

In deze uitzending van Koffietijd waren Karin Bloemen en William Spaaij te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 41 werd uitgezonden op maandag 26 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!