Uitzending
Koffietijd - Aflevering 38

Aflevering 38

Koffietijd

16-10-2013

| 2661 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Koffietijd "Aflevering 38"
Schrijfster Mirjam Rotenstreich, onder anderen bekend van het boek `Salieristraat No 100´, maar ook als de vrouw van A.F.Th. van der Heijden, komt praten over haar nieuwste boek `Verloren mensen´. Het boek dat ze schreef tijdens haar rouwperiode na de dood van haar zoon.

Stoere stappers
Kromme tenen en pijnlijke voeten door te kleine schoenen. Het is voor veel ouders moeilijk om de juiste kinderschoenen te vinden voor hun kleintjes. Maar het is wel ontzettend belangrijk. Je kind kan namelijk door het dragen van verkeerde schoenen, daar de rest van zijn of haar leven last van hebben. Gelukkig is er een oplossing!

Hoofdgast: Mirjam Rotenstreich
Mirjam Rotenstreich vond in het schrijven van haar boek Verloren Mensen een manier om om te gaan met het verlies van haar zoon Tonio. In Koffietijd vertelt ze over haar zoon en het schrijven van haar boek.

Recept: Bitterkoekjespudding
Caspar maakt bitterkoekjespudding uit het boek Topkoks voor Thuiskoks! Een heerlijke combinatie van ouderwets Hollands met geraffineerd Italiaans van de chef van restaurant Toscanini, Leonardo Pacenti.

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 38 werd uitgezonden op woensdag 16 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie