Uitzending
Koffietijd - Aflevering 35

Aflevering 35

Koffietijd

16-10-2020

| 164 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Dyanne Beekman lanceerde een kledinglijn voor zorgpersoneel: D-cares. -Aukje Sinte Maartensdijk zet zich in voor gezinnen die uitjes, sporten of muziekles voor hun kinderen niet kunnen betalen. -Eline de Ruig met het laatste entertainmentnieuws. -Romeo Sommers over de laatste plantentrends.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Crostini's met bietenchutney, vijg en serranoham
We kunnen altijd op London vertrouwen om iets verrukkelijks te maken! Vandaag krijgen we crostini's met bietenchutney, vijf en serranoham! Perfect om dit weekend te maken! Eet smakelijk!

Eline heeft een primeur!
Vandaag heeft Eline een primeur! Verder praat ze onder andere over Sir David Attenborough! Wat zal Loretta thuis met plezier kijken!

Dan shop je een keer online...
Patrick is geen fan van online winkelen, maar door de huidige gebeurtenissen leek het hem verstandiger om een cadeautje online te bestellen dan om de stad in te gaan. Het pakketje wat hij kreeg was alleen iets kleiner dan verwacht...

Dyanne Beekman is terug in Koffietijd!
Dyanne Beekman komt weer bij ons op bezoek om een heerlijk kopje koffie te drinken! Welke goede gewoonte heeft zij opgepakt sinds corona?

In deze uitzending van Koffietijd was Dyanne Beekman te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 35 werd uitgezonden op vrijdag 16 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee