Uitzending
Koffietijd - Aflevering 33

Aflevering 33

Koffietijd

8-10-2014

| 1507 x bekeken | 0 reacties
6
Sacha de Boer gooide het, nadat ze stopte bij het journaal, over een heel andere boeg. Tegenwoordig is ze fulltime fotograaf en maakte ze samen met chef-kok Jacob-Jan Boerma het kookboek 'Back to Basics'. Actrices Anne-Mieke Ruyten, Miryanna van Reeden en Sophie van Oers geven een voorproefje van de humoristische voorstelling 'De Huisvrouwmonologen'.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Kooktechniek: halve uienringen
Caspar legt hoe je het beste een ui in ringen kunt snijden.

"We zijn al stiekem begonnen"
Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma brengen samen hun tweede kookboek uit, maar ze zijn stiekem al bezig met het derde!

Loretta zoekt naar beestjes
Loretta gaat naar buiten om de natuur bij de studio te ontdekken. Met OERRR wil Natuurmonumenten kinderen en ouders weer inspiratie geven om het buitengevoel te beleven en verbonden te raken met de natuur.

Sacha maakte foto's voor National Geographic
Sacha de Boer is tegenwoordig fotograaf. Zo is ze voor Traveler, het blad van National Geographic, gevraagd om foto's te maken!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Miryanna van Reeden, Sacha de Boer, Anne-Mieke Ruyten en Sophie van Oers te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 33 werd uitgezonden op woensdag 8 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!