Uitzending
Koffietijd - Aflevering 20

Aflevering 20

Koffietijd

27-9-2019

| 219 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Tommie Christiaan praat over zijn rol in de dinnershow 'Madame Jeanette'. -Vooruitblik op 'The Masked Singer'. -Cardiologen Harriette Verwey, Janneke Wittekoek en Suzette Elias over hart- en vaatziekten bij vrouwen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Tommy Christiaan - Always (the Dinner Show)
Tommy Christiaan zingt het nummer Always uit zijn nieuwe show 'Madame Jeanette'.

Loretta vindt The Masked Singer een "mindfuck"
De panelleden van The Masked Singer vertellen over de nieuwe show en hoe het er achter de schermen aan toegaat.

Life & Cooking is terug!
Irene Moors en Carlo Boszhard brengen Life & Cooking terug hier bij Koffietijd en Quinty en Loretta zijn er niet blij mee.

Tommy Christiaan vindt zijn nieuwe rol "spannend"
Vanaf 6 oktober speelt Tommy Christiaan de rol van de temperamentvolle kok James in de dinershow 'Madame Jeanette'. Hij vertelt ons hoe waarom hij het spannend vindt deze rol te gaan spelen.

Rick Evers interviewt koningin Máxima!
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn deze week in New York voor een hoop belangrijke afspraken, waaronder de 74e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Rick Evers deed speciaal voor ons verslag!

Irene en Quinty raden de jury van The Masked Singer
Quinty en Irene raden wie van de panelleden van de nieuwe tv-show The Masked Singer te gast zijn bij Koffietijd door in hun mobieltjes te kijken.

Charissa houdt het niet droog wanneer ze Het Cadeautje krijgt van haar schoonmoeder Ali
Vivian mocht weer Het Cadeautje van Koffietijd weggeven, maar dit keer werd er niet alleen gelachen. Het was een emotioneel moment voor Ali en schoondochter Charissa.

10 jaar Dress Red Day!
Dress Red Day is een dag, in het leven geroepen door de Hartstichting en ondersteund door de VriendenLoterij, waarop aandacht wordt gevraagd voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Top cardiologen Harriette Verwey, Janneke Wittekoek en Suzette Elias vertellen wat ze doen en wat hun doel is.

In deze uitzending van Koffietijd waren Tommie Christiaan, Carlo Boszhard en Irene Moors te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op vrijdag 27 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie