Uitzending
Koffietijd - Aflevering 195

Aflevering 195

Koffietijd

23-5-2014

| 1467 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Nick & Simon weer bij De Zomer Voorbij
Jan Smit onthult bij Koffietijd dat Nick & Simon na 2 jaar van afwezigheid weer mee op reis gaan voor het TROS-programma De Zomer Voorbij.

Yakup bij Smaak en Stijl
Yakup is op het Italiaanse evenement 'Smaak en Stijl' bij kasteel Haarzuilens. Elk jaar wordt hier een Italiaans feest georganiseerd met leuke artiesten, leuke tentjes en activiteiten. Als je er loopt, zie en ruik je alleen maar Italië! Onze verslaggeefster Anne Maartje is bij hem.

Michiel Borstlap en balletdansers
Heel veel dansers én jazz-pianist en -componist Michiel Borstlap in de Koffietijdtuin! Michiel heeft al een ontzettend rijke carrière achter zich, maar gaat vanaf 4 juni iets bijzonders doen. Dan verzorgt hij de muziek van de dansvoorstelling Twools.

Optreden Michiel Borstlap & balletdansers
De dansers van Twools op de choreografie van Ed Wubbe, begeleidt door de muziek van Michiel Borstlap.

Hardlopen met Bilal Durmaz
Hardlopen is helemaal hot! Door hardlopen word je op een leuke manier fit én gezond. Maar hoe begin je met hardlopen en misschien nog wel belangrijker: hoe blijf je gemotiveerd? Personal trainer Bilal Durmaz kan ons hier alles over vertellen.

Vriendinnendagen
Vivian maakte speciaal voor Koffietijd een mooie wandeling door de A. Vogel Tuinen met Hetty Crèvecoeur. Bijna alle grondstoffen voor de A. Vogel producten groeien daar! Een bijzondere plek om doorheen te lopen. Het leuke is dat iedereen welkom is in de tuinen voor een mooie wandeling, maar ook voor leuke activiteiten. Een voorbeeld zijn de Vriendinnendagen. Thema? Lekker in je lijf.

Spareribs met gegrilde mais
Caspar staat lekker in de buitenkeuken om zijn lievelingsgerecht te maken: spareribs! Ook laat hij zien hoe je in een handomdraai de allerlekkerste sausjes kan maken voor bij alle barbecues die nog zullen komen deze zomer.

Hoofdgast: Jan Smit
Hij scoorde als 10-jarig jongetje zijn eerste nummer 1-notering in de Nederlandse hitlijsten. Daarna was het hek van de dam: hits in zowel Nederland als Duitsland, een indrukwekkende stapel met goud en platina bekroonde albums, diverse awards. En naast zingen bleek hij ook te kunnen presenteren! Onze Volendamse vriend Jan Smit komt op de koffie.

Weidevogelvriendelijk Terschelling
Terschelling, één van onze eilanden, met prachtige polders, bossen én strand. Het ideale huis voor weidevogels, maar helaas nemen de aantallen af.. De Vogelbescherming wil daar met het project PolderPracht verandering in aanbrengen.

In deze uitzending van Koffietijd! was Michiel Borstlap te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 195 werd uitgezonden op vrijdag 23 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!