Uitzending
Koffietijd - Aflevering 189

Aflevering 189

Koffietijd

19-5-2016

| 761 x bekeken | 0 reacties
5
Paul Haenen is te gast en vertelt over de voorstellingen van 'Meet the Composer!', die hij maakt met Stine Jensen en Mike Boddé. Bezoekers maken tijdens deze shows kennis met drie verschillende componisten: Chiel Meijering, Aspasia Nasopoulou en Joost Kleppe. Danser en acteur Juvat Westendorp komt praten over de opnames van de film 'Tuintje In Mijn Hart', die net zijn afgerond in Suriname.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Smakelijke beleving!
Top-kok Ferran Adrià runde in een kleine badplaats in Spanje het beroemdste restaurant ter wereld, ElBulli. Zijn manier van werken in de keuken is revolutionair. Kunstinstelling Marres in Maastricht laat, als enige in Europa, zijn werk zien en daagt iedereen uit je eigen smaakbeleving te creëren. Vivian nam een kijkje.

Grijs... wat nu?
Heb je grijs haar en wil je dit graag een beetje verdoezelen of weten hoe je je grijze lokken het beste kunt verzorgen? Hildo geeft tips!

Boterkoek met boter en jam
Een heerlijke boterkoek om je vingers bij af te likken! Saakje vertelt ons hoe we 'm kunnen maken!

Bianca Mulders
De eerste genomineerde voor de Koffietijdaward 2016 is bekend! Bianca Mulders gefeliciteerd!

And the nominees are...
Vandaag presenteren we je de 5 genomineerden. Deze 5 vrouwen met een groot hart maken vanaf nu kans op de eerste echte Koffietijdaward 2016!

'Ik ben 70 en wil een zangcarrière beginnen'
Paul Haenen is 70 jaar oud en wil nu toch wel eens een zangcarrière beginnen... Wij zijn voor!

In deze uitzending van Koffietijd! was Paul Haenen te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 189 werd uitgezonden op donderdag 19 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!