Uitzending
Koffietijd - Aflevering 186

Aflevering 186

Koffietijd

12-5-2014

| 1464 x bekeken | 0 reacties
6
Ton van Royen schuift aan om te praten over zijn nieuwe tv-programma 'Het is wel je kind!', waarin hij gescheiden ouders helpt bruggen te slaan in het belang van hun kinderen.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Verhalen van kassamedewerkers
Gestreste huisvrouwen, kleffe stelletjes, brutale pubers en huilende kinderen. Kassamedewerkers zien iedereen voorbij komen. We hebben het vaak niet eens in de gaten, maar vanachter de kassa worden we intensief geobserveerd. Wat vinden kassamedewerkers eigenlijk van ons?

Recept: Gestoomde groente met zalm
Caspar maakt heerlijke gestoomde groente met zalm. Een smaakvolle combinatie die ook nog eens heel gezond is! Door het stomen van de groente behoud je alle vitaminen en mineralen. Voor dit recept heb je twee stoommanden nodig.

WK single 'Rio'
Over een maand is het eindelijk zover; het WK! Bij veel mensen loopt de Oranjekoorts al goed op, en ook bij Gerard Joling. Zijn nieuwe WK single 'Rio' is net uit en verslaggeefster Else is nu bij hem.

ChiRunning
Een nieuwe vorm van hardlopen die blessures vermindert en uitgaat van je innerlijke kracht.

Hoofdgast: Ton van Royen
Afgelopen november stonden de kranten vol met zijn comeback. Na 7 jaar komt hij namelijk weer terug op de Nederlandse televisie: Ton van Royen komt op de koffie! Voelt hij een druk om de verwachtingen waar te maken?

Duizend-en-een bommen en granaten
Slot Loevestein kennen we allemaal van Hugo de Groot, die wist te ontsnappen in een boekenkist. Maar er zijn meer verhalen uit de 650 jarige geschiedenis van Loevestein die het vertellen waard zijn. Met de nieuwe presentatie 1001 bommen en granaten komen die verhalen op een bijzondere manier tot leven.

Succesvol afvallen
Succesvol afvallen begint met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Maar hoe zorg je dat je gezond eet en wat houdt dat precies in?

In deze uitzending van Koffietijd! waren Ton van Royen, Gerard Joling en Hugo de Groot te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 186 werd uitgezonden op maandag 12 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!