Uitzending
Koffietijd - Aflevering 184

Aflevering 184

Koffietijd

7-5-2015

| 1390 x bekeken | 0 reacties
7
Leon de Winter heeft een nieuw boek geschreven en vertelt hierover. Het opkomende zangtrio Gents komt langs voor een bijzonder optreden.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Recept: Gnocchi met saus van geroosterde paprika
Gnocchi kun je heel gemakkelijk zelf maken. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Heb je haast? Koop gewoon een pak gnocchi. Heb je tijd? Dan zijn zelfgemaakte Gnocchi extra lekker.

Gents
De heren van Gents komen hun nieuwe single Geheime Liefde zingen!

Meisjes van de kapsalon
Wat voodoo, seks en hebzucht met elkaar te maken hebben? Ze komen alle drie voor in het nieuwe boek van schrijver Najoua Bjjir. Ze beschrijft op humoristische wijze het leven van drie Marokkaanse kapsters.

De eetbare natuur
Altijd al willen weten wat voor eetbaars je allemaal in de natuur tegen komt? Vivian gaat samen met haar kinderen op pad kom te zien wat er allemaal voor lekkers is te vinden in de Nederlandse natuur!

Leon de Winter
Zijn nieuwe boek gaat over de dood van niemand minder dan Osama Bin Laden. Vandaag komt Leon er alles over vertellen bij Koffietijd!

Het perfecte setje
Met een goed passend setje voorkom je doorschijnjurken, onflatteuze bobbels, of borsten die bij elke beweging een dansje maken. Onze styliste Edith ging zomershoppen voor Linda en haar moeder Simone.

Worteltjestaart
Speciaal voor Moederdag bakt Hadewych voor haar moeder een heerlijke worteltjestaart.

In deze uitzending van Koffietijd! was Leon de Winter te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 184 werd uitgezonden op donderdag 7 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie