Uitzending
Koffietijd - Aflevering 177

Aflevering 177

Koffietijd

7-5-2019

| 289 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Mika en Janice vertellen alles over het Met Gala, het meest creatieve modefeest van het jaar. -Musicalster Renée van Wegberg praat over haar show 'List, Shaffy & Piaf' en treedt voor ons op. -Schrijvers Susan Smit en Arthur Japin leggen uit hoe scholieren het lezen van boeken van de literatuurlijst leuk kunnen gaan vinden.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Niemand is te oud om te sporten!
Sporten is niet alleen heel belangrijk voor je gezondheid, maar het zorgt ook voor veel sociale contacten. Het Nationaal Ouderenfonds lanceert daarom meerdere aangepaste spelvormen voor 55-plussers zodat iedereen kan sporten.

Hoe maken we lezen van een boekenlijst leuker voor jongeren?
We weten het bijna allemaal nog: vroeger op de middelbare school moesten we verplicht boeken lezen. Die kozen we dan uit een door vakdocenten samengestelde literatuurlijst. Veel jongeren zien op tegen zoveel leesvoer en kiezen liever de samenvatting. We praten erover met schrijvers Susan Smit en Arthur Japin.

Witte aspergestoof
met krokant gebakken aardappelen en een spinaziekokossaus

Hoe kom je van je gesnurk af?
Snurk je, of klaagt jouw partner dat je snurkt? Vind je het moeilijk om in slaap te vallen of wordt je 's nachts wel eens wakker?

Een fijne moederdag verrassing voor Trijntje!
Zondag is het moederdag en daarom geven we de hele week een moederdag pakket weg. Gisteren zagen we hoe Vivian moeder Yvonne verraste. Vandaag maken we Trijntje blij.

Een moederdag pakket voor de lieve moeder van Gea
Zondag is het moederdag en daarom geven we de hele week een moederdag pakket weg. Vivian maakt namens Gea haar moeder Trijntje blij.

''Je ziet alles er doorheen zien!''
Vannacht zijn de Oscars van de modewereld gehouden: het MET Gala. Mika en Janice doen verslag van de mooiste creaties die er op deze bijzondere avond te zien waren.

De Oscars van de modewereld: het MET Gala
Vannacht zijn de Oscars van de modewereld gehouden: het MET Gala. Mika en Janice doen verslag van de mooiste creaties die er op deze bijzondere avond te zien waren.

In deze uitzending van Koffietijd waren Arthur Japin, Renée van Wegberg en Susan Smit te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 177 werd uitgezonden op dinsdag 7 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie