Uitzending
Koffietijd - Aflevering 173

Aflevering 173

Koffietijd

22-4-2015

| 797 x bekeken | 0 reacties
5
Het is 'De dag van moeder aarde' en speciaal voor deze gelegenheid schuift niemand minder dan Marianne Thieme aan. Peter Beense heeft een nieuwe single en laat deze horen.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Je eigen stukje windmolen
Dat windmolens huishoudens voorzien van stroom weet iedereen. Maar wist je ook dat je een deel van een windmolen kunt kopen en op deze manier je eigen groene stroom kan opwekken? Via de Windcentrale is het mogelijk om deels eigenaar te worden van je eigen windmolen.

Bloemencorso
Astrid is in Noordwijk. Zij neemt een kijkje bij de voorbereidingen van het bloemencorso dat dit weekend plaatsvindt.

Wereldburger Esther
Pernille heeft een ontmoeting met Esther Jacobs. Ze moest van de gemeente haar huis uit omdat ze eer minder dan vier maanden per jaar woonde. Ondanks dat, besloot ze er een positieve draai aan te geven en wereldburger te worden.

Peter Beense
Peter Beense zingt zijn nieuwe single: Ik kan niet wennen. Daarnaast vertelt hij over de heftige periode na zijn operatie.

Marianne Thieme
Het is vandaag de Dag van de Aarde. Op deze dag wordt er wereldwijd stil gestaan bij het milieu en hoe wij met onze aardbol omgaan. Niemand minder dan de enige vrouwelijke fractievoorzitter van de Tweede Kamer komt ons hier alles over vertellen: Marianne Thieme schuift gezellig aan!

Nina Tellegen - Stichting DOEN
Nina Tellegen is directeur van Stichting DOEN. Stichting DOEN steunt duurzame, culturele en sociale ideen.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Peter Beense, Marianne Thieme en Esther Jacobs te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 173 werd uitgezonden op woensdag 22 april door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!