Uitzending
Koffietijd - Aflevering 17

Aflevering 17

Koffietijd

22-9-2015

| 1733 x bekeken | 0 reacties
5
Ruth Jacott vertelt over haar nieuwe concertreeks, nieuw repertoire en haar nieuwe look. Ook medium en babyfluisteraar Derek Oglivie is te gast om te vertellen over zijn laatste jaar in de Nederlandse theaters.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Tomatenwortelsoep met Kebab!
Deze tomatenwortelsoep is lekker vullend en heeft een Midden-Oosters tintje. Zeker in combinatie met de kebab. Een ideaal gerecht voor als je zowel vegetariërs als vleeseters aan tafel hebt, want de kebab serveer je er natuurlijk naast en de soep is ook ontzettend lekker zonder.

Ruth Jacott met 'Beter dan dit'!
Ruth Jacott komt gezellig op de koffie en brengt haar single 'Beter dan dit' live ten gehore in de studio!

Ghost whisperer Derek Ogilvie!
Derek gooide het roer om. Hij vertrok uit Nederland naar Amerika en gaf hier niet alleen shows om families te helpen. Hij stortte zich ook op een voor ons nog onbekende ambitie. Derek heeft namelijk nog een verborgen talent: zingen. Het brengt een nieuw nummer uit en wij hebben de primeur!

Ruth staat weer op de planken!
Ze heeft een nieuwe look, een nieuw repertoire én ze staat vanaf 25 september weer ouderwets op de planken met haar nieuwe concertreeks De Vijf Steden Tour. Ruth Jacott komt gezellig op de koffie en brengt haar single 'Iets' live ten gehore in de studio!

De jurken tijdens de Emmy Awards!
De jurken tijdens de Emmy Awards! Afgelopen zondag werden de jaarlijkse Emmy Awards uitgereikt in Los Angeles. Het feest werd voor de 67ste keer gehouden. De grote winnaar was Game of Thrones, waar onze Michiel Huisman en Carice van Houten in spelen. Samen met Theo Hopman, visagist van de sterren, kijken we naar de mooiste looks!

Eilandjes in het Markermeer
We hebben in Nederland prachtige stukken natuur, zoals het Markermeer dat vroeger deel uitmaakte van de Zuiderzee. Door de aanleg van dijken en dammen is het meer afgesneden van de zee en rivieren, waardoor het water troebel is geworden en de vis- en vogelstand hard achteruit is gegaan. Mede dankzij het droomfonds van de Nationale Postcode Loterij kan Natuurmonumenten hier verandering in brengen!

Première Holland, Natuur in de Delta!
De natuur in Nederland kan zo mooi zijn! We gingen langs bij de filmpremière van Holland, Natuur in de Delta! Ook was er een optreden van Waylon!

Werk aan je weerstand!
De herfst is begonnen, dus is het weer tijd om te werken aan je weerstand. Dat is tenslotte de beste manier om griep en verkoudheid te voorkomen!

Linda de Mol over haar moeder met Alzheimer
Gister was het Wereld Alzheimer Dag. Linda de Mol was te gast in RTL Late Night. Ze vertelde het indrukwekkende verhaal over haar moeder met Alzheimer.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Ruth Jacott, Carice van Houten, Michiel Huisman, Derek Ogilvie, Waylon en Linda de Mol te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 17 werd uitgezonden op dinsdag 22 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie