Met in deze uitzending: -
Gert Verhulst over het 25-jarig bestaan vanhet Belgische mediahuis, Studio 100. -Jigal Krant met het laatste nieuws op culinair gebied. -Koos Biesmeijer over de Nationale Bijentelling.
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:
Een groene Michelin sterJigal vertelt dat restaurants naast de 'normale' rode ster, zij ook een groene Michelin ster krijgen. Met de groene ster worden chefs in de picture gezet die de strijd voor een duurzame toekomst aangaan.
Een voorjaarsmand maken met Romeo!Hoewel het warme zonnetje nog even op zich laat wachten is het toch echt voorjaar. Om alvast in de stemming te komen maakt groenexpert Romeo vandaag een prachtige voorjaarsmand met verschillende planten en takjes.
Glasnoedelsalade met gemarineerde zalmOp het menu vandaag: Glasnoedelsalade met gemarineerde zalm!
The Sound of MusicPatrick heeft het met onder andere Francis van Broekhuizen en
William Spaaij over The Sound of Music!
De Nationale Bijentelling, doe mee!Dit weekend wordt de Nationale Bijentelling georganiseerd. Koos komt ons er meer over vertellen, want waardoor gaat het slecht met de wilde bijen en hoe kunnen we de bijen helpen?
Bliksem in huis bij VivianVivian vertelt over de containers thuis. Vivian en haar man denken daar namelijk niet hetzelfde over.
De ogen van Gert VerhulstEen zwarte koffie voor Gert! Hij is onder het mes gegaan en wij zagen een wel heel bijzondere foto.
In deze uitzending van Koffietijd waren
Gert Verhulst en
William Spaaij te gast.
Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van
Loretta Schrijver,
Quinty Trustfull,
Pernille La Lau,
Patrick Martens en
Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 163 werd uitgezonden op woensdag 14 april door RTL4.