Uitzending
Koffietijd - Aflevering 160

Aflevering 160

Koffietijd

8-4-2022

| 854 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Susan Smit vertelt over haar nieuwe boek. -Dragqueen Vanessa van Cartier over Make Up Your Mind. -Eline de Ruig met het entertainmentnieuws.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

'Bed en Breakfast' is weer terug!
Eline is er weer met de leukste films en series. Deze keer is het geen nieuwe serie, maar wel een hele leuke. Het 16e seizoen van 'Bed en Breakfast' gaat vanavond namelijk weer van start!

De Japanse kersenbloesem
De lente is officieel van start gegaan en dat betekent maar n ding: de natuur bloeit op. Ook in de tuin van museum Volkenkunde bloeit er iets op: de Japanse kersenbloesem. Pernille ging langs en kwam zo alles te weten over een eeuwenoude Japanse traditie.

Het nieuwe seizoen van 'Make Up Your Mind'
De pumps, pruiken, extensions, jurken en nepwimpers kunnen weer uit de kast worden getrokken. Na het grote succes van de vorige editie worden morgen opnieuw vijf bekende Nederlanders omgetoverd tot dragqueen in een gloednieuw seizoen van 'Make Up Your Mind'. Jurylid Vanessa Van Cartier schuift bij ons aan.

Gezonde pita pizza maken
Deze pita pizza's zijn in no-time klaar. Ze zijn daarom de perfecte gezonde maaltijd na een lange dag. En zeg nou eerlijk, wie wordt er niet blij van pizza?!

De 70ste editie van 'Het Boekenbal'
Vanavond is alweer de 70ste editie van 'Het Boekenbal'. Het thema van dit jaar is 'De nacht van de liefde'. Natuurlijk is Susan Smit er vanavond ook. En wij zijn erg benieuwd hoe zij terugkijkt naar haar eerste liefde.

Pernille waardeert de kleine dingen in het leven
Pernille is helaas van de trap gevallen en heeft haar enkelband gescheurd... Ze merkt wel dat ze hierdoor meer dingen gaat waarderen aangezien ze nu ineens minder goed kan lopen.

In deze uitzending van Koffietijd was Susan Smit te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 160 werd uitgezonden op vrijdag 8 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie