Uitzending
Koffietijd - Aflevering 156

Aflevering 156

Koffietijd

31-3-2014

| 1279 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Kookvideo: plaatpizza door ktdc_fleur
Fleur van de Koffietijd Dieetclub maakt plaatpizza uit het boek 100% suikervrij.

Een Nobelprijs met dramatische gevolgen
De Chinese Liu Xia zit sinds 8 oktober 2010 vast in haar huis. Ze kreeg van de Chinese regering huisarrest opgelegd op de dag dat haar man Liu Xiaobo de Nobelprijs voor de Vrede won. Amnesty International probeert de Chinese op verschillende manieren te helpen.

Spinaziesoep met gepocheerd ei
Het is weer slanke maandag! Caspar kookt een gezonde maaltijd: spinaziesoep met gepocheerd ei. In dit gerecht zit uiteraard al weinig vet, maar wil je nog gezonder? Vervang dan de kookroom door de melk.

Hoofdgast: Manuela Kemp
Ze is presentatrice en zangeres ťn heeft een LAT-relatie met haar man. Voor het nieuwe seizoen van Jouw vrouw, mijn vrouw ruilt ze van huis met supermodel Sylvia Geersen die samenwoont met haar vriend. Manuela Kemp komt op de koffie!

Een uurtje alles uit
Hoe vaak verlaat je het huis wel niet en vergeet je de kachel of de lampen uit te doen? En wie doet er 's avonds nog gezellige kaarsjes aan in plaats van alle lichten? En als je het koud hebt, gaat de verwarming dan een standje omhoog of trek je een trui aan? Earth Hour maakt ons bewust van energieverspilling!

PremiŤre Lucia de B.
Schuldig tot je onschuld bewezen is. Koffietijd was bij de premiŤre van de film 'Lucia de B.' in Amsterdam.

In deze uitzending van Koffietijd! was ManuŽla Kemp te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 156 werd uitgezonden op maandag 31 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie