Uitzending
Koffietijd - Aflevering 150

Aflevering 150

Koffietijd

23-3-2018

| 440 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Ruben van der Meer vertelt over zijn rol in de telefilm 'Billy', het regiedebuut van Theo Maassen. -Vier kringloopliefhebbers vertellen wat er zo leuk is aan kringloopwinkels. -Stichting Wilde Ganzen bestrijdt armoede over de hele wereld.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Rob Dekay schreef een liefdeslied voor zijn stad Deventer
Uit liefde voor de stad Deventer heeft muzikant Rob Dekay als ambassadeur van het 1250-jarige bestaan van Deventer speciaal een liedje geschreven.

Wilde Ganzen bestrijdt over de hele wereld armoede
In het programma Bestemming reist ambassadrice Nicolette van Dam naar Sri Lanka om het werk van stichting Wilde Ganzen te aanschouwen.

We gaan met Gaston op pad naar Zwaanshoek
Ook deze week is Gaston weer op pad geweest voor de Postcode Straatprijs, dit keer in Zwaanshoek.

Ruben is gek op dutjes
We nemen een kijkje in Ruben's telefoon. Heeft hij nou een speciale dutjes-wekker?

Hoe onderscheid je de parels van de prullaria?
Je kunt er van alles vinden, zelfs een tweedehands verlovingring! Bij Koffietijd aan tafel vier echte kringloop-lovers. Welke tips hebben zij om de juiste spulletjes te vinden?

In deze uitzending van Koffietijd waren Ruben van der Meer, Theo Maassen en Nicolette van Dam te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 150 werd uitgezonden op vrijdag 23 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie