Uitzending
Koffietijd - Aflevering 149

Aflevering 149

Koffietijd

24-3-2016

| 1006 x bekeken | 0 reacties
5
De leukste familie van de Nederlandse televisie is weer terug van weggeweest: 'Familie Kruys'. Vandaag komen Ruxandra en Morten langs, oftewel Elise Schaap en Frederik Brom.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

The Passion in Amersfoort
De voorbereidingen voor The Passion in Amersfoort zijn in volle gang. Het is inmiddels het zesde jaar op rij dat dit muzikale Bijbelse evenement wordt georganiseerd en dit maal in Amersfoort. Onze verslaggeefster Astrid nam een kijkje.

Teveel zout
De Lentekuur is inmiddels in volle gang. Maar Hetty komt ergens anders voor, namelijk om ons te waarschuwen voor. zout! Want naast suiker behoort ook zout op het lijstje van een ongezonde levensstijl.

It's not unusual to have fun!
Aanstaande zondag gaat het weer van start; het nieuwe seizoen van De Familie Kruys! De titelsong van de serie is It's Not Unusual van Tom Jones. Caspar, Pernille, Loretta en onze gasten playbacken mee!

Paascake met mango
Zo vlak voor Pasen maakte bakexpert Saakje een feestelijk versierde paascake. Een échte eye catcher voor op de paastafel!

Vriendendienst
Edwin van der Sar, Dirk Kuyt en Giovanni van Bronckhorst lanceren samen het digitale platform: Vriendendienst. Om de daad bij het woord te voegen, gaan de drie mannen zelf een vriendendienst doen voor een heleboel vrijwilligers die zich altijd inzetten voor anderen.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Frederik Brom, Elise Schaap, Edwin van der Sar, Giovanni Van Bronckhorst en Dirk Kuijt te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 149 werd uitgezonden op donderdag 24 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie