Uitzending
Koffietijd - Aflevering 146

Aflevering 146

Koffietijd

21-3-2022

| 777 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -William Spaaij met het theaternieuws. -Bert Wagendorp vertelt over zijn nieuwe roman Phoenix. -Directeur van de Vogelbescherming Floris van Hest over de samenwerking met vrijwilligers. -Joke Timmer van plussizelable Yoek over de nieuwe collectie van Loretta's Favourites.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De nieuwe roman van Bert Wagendorp
Bert Wagendorp vertelt over zijn nieuwe roman 'Phoenix': een verhaal dat hem verteld is door zijn vader. Het is echter meer dan alleen een geschiedenisverhaal.

Gaston met de straatprijs
Ook deze week maakt Gaston weer heel veel mensen blij. Misschien staat hij de volgende keer wel bij jou aan de deur!

De missie van de 'Vogelbescherming'
Floris van Hest, directeur van de 'Vogelbescherming', heeft een ambitieuze missie! Hij wil de natuur in de buurt behouden en mooier maken. Welke doelen hebben zij nog meer?

London maakt frisse slasoep
Een goede salade op zijn tijd is natuurlijk heerlijk, maar wist je dat je hiervan ook een super frisse soep kan maken? London gaat ermee aan de slag.

De favourites van onze Loretta!
Joke Timmer, founder van het plus size label 'Yoek', vertelt ons over de nieuwe collectie van 'Loretta's Favourites'. Dit is de derde collectie die samen met onze Loretta is uitgebracht. Wat kunnen we van deze nieuwe collectie verwachten?

Welke voorstellingen mogen we niet missen?
Ook deze week schuift William Spaaij weer bij ons aan om de laatste nieuwtjes in de theaterwereld met ons te delen. Welke voorstellingen zijn een bezoekje waard?

Een theetje voor Bert Wagendorp
Bert Wagendorp heeft al ongeveer 2000 columns geschreven! We krijgen een inkijkje in zijn leven als schrijver en columnist.

Nooit meer 'Oant moarn'
Quinty en Loretta hebben het over Piet Paulusma die zondag helaas is overleden. Ook loopt Loretta een korte modeshow.

In deze uitzending van Koffietijd waren Bert Wagendorp en William Spaaij te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 146 werd uitgezonden op maandag 21 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie