Uitzending
Koffietijd - Aflevering 144

Aflevering 144

Koffietijd

16-3-2023

| 314 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Romeo maakt een bloemstuk waar je lentekriebels van krijgt!
Het voorjaar staat voor de deur. Daarom is het tijd om de lente ook in huis te halen. Maar, welke voorjaarsbloemen zijn helemaal de trend van nu? En hoe maak je daar een gezellig bloemstuk van? Onze groenexpert Romeo Sommers geeft je alle tips & tricks.

Het modemerk Didi maakt haar comeback in Nederland!
Ken je Didi nog? Het modemerk dat al sinds de jaren 80 bekend staat om hun vrolijke prints? Nou, dat gezellige merk is weer terug van weggeweest. Alleen deze keer niet in de winkelstraten, maar gewoon online. Zo kan je overal, waar en wanneer je maar wilt, shoppen bij Didi. Budgetstylist Jeltje is fan en neemt haar favoriete voorjaarsitems van Didi mee naar de studio.

Toast met broccoli en groene salade met courgette
In de westerse wereld moeten we meer uit de kracht van de natuur putten, dat vindt etnobotanist Wouter Bijdendijk. In zijn boek 'Plantkracht' beschrijft hij dertig heilzame planten, waarbij zijn jongere broer en sterrenchef Joris Bijdendijk, recepten maakt. Vandaag maken wij een van deze recepten klaar en hopen we de helende werking van deze planten te voelen!

Honderdduizend mensen kampen met langdurige klachten door long-covid
Alle coronaregels zijn sinds vorige week overboord gegooid, waardoor het coronavirus momenteel wordt behandeld als een griep. Toch kampen honderdduizend mensen met langdurige klachten na een besmetting, ook wel long-covid genoemd. Herstellen duurt lang en er is nog geen juiste behandeling. Directeur van het Longfonds, Maikel Rutgers, praat ons bij over de juiste nazorg en long-covid patiënt, Karien Meuleman, vertelt hoe long-covid haar leven beïnvloedt.

Jörgen is trots op zijn liefdevolle gezin
We hebben Jörgen Raymann al even niet gezien, daarom is het nóg leuker om hem in ontvangst te mogen nemen. We kletsen gezellig met hem bij en vertelt ons alles over zijn liefdevolle gezin. Zo heeft hij onlangs voor de 35e Valentijnsdag met zijn grote liefde Sheila gevierd.

In deze uitzending van Koffietijd was Jörgen Raymann te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 144 werd uitgezonden op donderdag 16 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie