Uitzending
Koffietijd - Aflevering 144

Aflevering 144

Koffietijd

18-3-2021

| 421 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Ruben Nicolai over een nieuw seizoen 'Lego Masters'. -Kirsten Schilder over het hervatten van de zwemlessen voor kinderen. -Joke Timmer over haar plus size modelabel Yoek. -Laura Honders is adviseur seksuele en reproductieve gezondheid en rechten bij het Liliane Fonds.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Liliane Fonds
Het Liliane Fonds heeft het programma 'My Body is Mine' opgericht. Laura Honders is adviseur seksuele en reproductieve gezondheid en rechten bij het Liliane Fonds en komt ons vertellen over dit project!

Loretta heeft een eigen kledinglijn!
Loretta draagt altijd al kleding van Yoek. Nu gaat ze een samenwerking met het kledingmerk: 'Loretta's favourits by Yoek'!

Lente pasta carbonara
Pasta carbonara staat vandaag op het menu in de keuken van London!

In het diepe gegooid
Terug naar de basis voor kinderen die weer beginnen met zwemles. Sporten is natuurlijk erg belangrijk. Kirsten heeft het met ons over sportclub David Lloyd!

Een kopje lego koffie voor Ruben
Een lego zwarte koffie voor Ruben. Hij heeft deze niet nodig om wakker te worden, want Ruben is niet opgebleven voor de laatste verkiezingsuitslagen.

De dag na de verkiezingen
Frits Wester praat ons bij over de laatste verkiezingsuitslagen, waarbij D66 de grootste winnaar is!

In deze uitzending van Koffietijd waren Ruben Nicolai en Frits Wester te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 144 werd uitgezonden op donderdag 18 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie