Uitzending
Koffietijd - Aflevering 137

Aflevering 137

Koffietijd

3-3-2015

| 1033 x bekeken | 0 reacties
5
Hoe is het om je roem te verliezen? Een vraag die in interviews met BN'ers vaak voorbij komt. Eddy Zoey vond dat er in tijdschriften niet diep genoeg ingegaan werd op deze vraag, dus schreef hij er het boek 'Vergeten BN'ers' over. Hij vertelt hier over. Ook komt 'vergeten BN'er' Jeroen Post langs.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Recept: Spinazie spätzle met geraspte parmezaan
Het einde van de winter komt langzaam in zicht, maar nu de dagen nog een beetje donker zijn genieten we dankzij Caspar van typische wintergerechten zoals de Zwitserse spätzle.

Grootouders de dupe van vechtscheidingen
Dat sommige ouders na een scheiding een moeizame omgangsregeling met hun kinderen hebben, is bekend. Veel minder bekend zijn de problemen die grootouders ondervinden als gevolg van een vechtscheiding.

Eddy Zoëy met Jeroen Post
Hoe is het om je roem te verliezen nadat je jarenlang in de spotlights hebt gestaan? Volgens Eddy Zoëy wordt er in de media niet diep genoeg ingegaan op deze vraag, en daarom schreef hij hier zelf het boek Eeuwige roem over. Hij neemt vergeten bn'er Jeroen Post mee!

Superrr
Mensen met een verstandelijke handicap, herintreders of mensen in de bijstand, voor steeds meer mensen is het moeilijk om aan werk te komen. In Oegstgeest hebben ze voor velen de oplossing, namelijk een speciale supermarkt.

De TV Beelden
Afgelopen maandag werden de TV Beelden uitgereikt. Het werk van de verschillenden televisiemakers van Nederland werd bekroond met een mooie prijs.

Eddy Zoëy ook gitarist
Vriend van Koffietijd Eddy Zoëy is er weer! Hij is muzikant, schilder, programmamaker, presentator en nu ook nog schrijver. Op het moment tourt hij met een aantal topgitaristen door heel Nederland!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Eddy Zoey en Jeroen Post te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 137 werd uitgezonden op dinsdag 3 maart door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie