Uitzending
Koffietijd - Aflevering 133

Aflevering 133

Koffietijd

3-3-2021

| 750 x bekeken | 1 reacties
4
Met in deze uitzending: -Emilie van Karnebeek vertelt over Het Jeroen Pit Huis. -Met Marcel Brienne spitten we de bladen door op zoek naar interessante gezondheidsfeitjes. -Mark Rutte over de aanstaande verkiezingen. -En muziek met en van Roxy Dekker!

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Roxy heeft veel meegemaakt op muzikaal gebied
Ze is pas zestien, maar heeft al veel meegemaakt. Op haar veertiende stond ze met de girlband '6TIMES' in de finale van het Junior Songfestival. Ze schrijft ook eigen liedjes en met één van die zelfgeschreven liedjes is ze nu ontdekt op ClubHouse!

Het Jeroen Pit Huis
In het partijprogramma van de VVD richten ze zich o.a. op langdurige zorg. Hierover vertelt hij meer. Emilie, mede-oprichter van Het Jeroen Pit Huis, vertelt over wat voor een plek het is en waar ze op hoopt.

'Spijt'
Roxy Dekker zingt haar zelfgeschreven nummer 'Spijt' onder begeleiding van Joost Hofman.

Bloemen in een stolp
Romeo laat ons vandaag zien hoe je zelf makkelijk bloemen in een stolp kunt maken! Het is een enorme trend, we willen niet achterblijven natuurlijk..

Luxe broodje kaas voor Rutte
Mark Rutte is vandaag te gast. London maakt voor hem een heerlijk luxe broodje kaas!

Gezondheidsbladen
Marcel heeft drie artikelen uit gezondheidsbladen gekozen en toevallig hebben ze alle drie met hormonen te maken!

Is Mark Rutte competitief ingesteld?
Bij Koffietijd besteden we tot 17 maart met verschillende politici aandacht aan de Tweede Kamerverkiezingen. Vandaag is Mark Rutte van de VVD bij ons te gast! Waar en hoe ontstond zijn interesse in de politiek?

Mark Rutte bij Koffietijd voor het eerst op corona getest
Voorafgaand aan elke uitzending van Koffietijd worden alle gasten en medewerkers uit voorzorg getest. Ook demissionair minister-president Mark Rutte moest daar vanochtend aan geloven. Het was voor hem een primeur, want hij testte nog niet eerder op corona. Voor de goede orde: de uitslag was negatief!

Quinty is voor de uitzending nog naar de kapper geweest!
De kappers hebben drukke agenda's en dat is maar goed ook. Quinty heeft er vanochtend al gebruik van gemaakt en Vivian gaat vanmiddag naar de kapper!

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 133 werd uitgezonden op woensdag 3 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie