Uitzending
Koffietijd - Aflevering 126

Aflevering 126

Koffietijd

22-2-2021

| 489 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -William Spaaij met het laatste theaternieuws. -Zangeres April Darby over de 'Power Women Sessies'. -Marlous de Haan over smartphoneverslaving. -loris van Hest, directeur van Stichting De Noordzee, over strandafval. -Columnist Marcel van Roosmalen schreef een boek over zijn moeder.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Quesadilla's
Het lenteweer komt eraan! Daarom maakt London vandaag quesadilla's!

Minder afval op Nederlandse stranden
Directeur van Stichting de Noordzee, Floris van Hest, vertelt ons hoe ze minder afval op stranden hebben bereikt en wat eigenlijk de gevolgen zijn van vervuiling.

William over de eerste uitzending van Op zoek naar Maria en April over Power Women Sessies
Gisteren was de eerste live-uitzending, William vertelt ons wat hij ervan vond. Hij heeft April meegenomen die ons vertelt over de covers die ze samen met andere vrouwen opneemt en sluit af met een prachtig optreden.

Jamai heeft een leuke verrassing!
Jamai was op pad om winnaars van de BankGiro Loterij te verrassen met een eigen vakantiehuis!

'Listen'
April Darby zingt het prachtige nummer 'Listen' uit 'Dreamgirls'.

Een speciale espresso voor Marcel
Geen zwarte koffie maar een dubbele espresso met een druppeltje vanille voor Marcel. Hij wordt vader van een derde meisje! De traditie mag natuurlijk niet ontbreken.

Loretta heeft een bijpassend mondkapje!
Loretta dacht een andere leuke jurk aan te doen vanochtend, maar waarom heeft ze die dan niet aan..? En waar laten Quinty en Loretta hun mondkapje?

In deze uitzending van Koffietijd was William Spaaij te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 126 werd uitgezonden op maandag 22 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie