Uitzending
Koffietijd - Aflevering 103

Aflevering 103

Koffietijd

17-1-2018

| 726 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Voormalig 'Goede Tijden Slechte Tijden'-actrice Barbara Sloesen speelt in de serie 'Soof: Een Nieuw Begin' en heeft een hoofdrol in de film 'Zwaar Verliefd!'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Loes is vrijwilliger bij stichting Vier het Leven!
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen die niet graag alleen op stap gaan. De ouderen worden opgehaald en thuisgebracht door een gastheer of gastvrouw van de stichting en gaan met elkaar naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of een museum. Zo kunnen ze genieten van een leuke activiteit én elkaars gezelschap.

"Wat als dit je laatste maand zou zijn?"
Wouter de Jong is mindfulnesstrainer en hij schreef een boek over hoe we met meer aandacht kunnen leven.

Ook geen groene vingers? Dit is handig!
Een app om bij te houden hoeveel water je plant moet hebben. Dat is handig!

De Stip: Walk-on-girl Ashley
Ashley is als eerste Nederlandse Walk-on-Girl bij het WK Darten geweest.

Yara en Esmée gaan als een speer!
Twee veelzijdige dames; Yara Michels en Esmée Noëlle van Rijn! Ze bloggen en vloggen er op los en ze werden zomaar gevraagd om hoofdredacteur te worden van de Linda.meiden en de Cosmogirl. Wat zijn de plannen voor 2018 en hoe is het om een voorbeeldfunctie te hebben voor (jonge) meiden?

In deze uitzending van Koffietijd waren Wouter de Jong en Yara Michels te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 103 werd uitgezonden op woensdag 17 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie