Uitzending
Koffie Max - Recht Gezet!

Recht Gezet!

Koffie Max

9-2-2012

| 945 x bekeken | 0 reacties
4
Misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft geen tijd om zich te vervelen. Is er geen gedoe rondom Joran van der Sloot, dan houdt Willem Holleeder hem wel bezig. Vanaf deze week presenteert hij het nieuwe televisieprogramma Recht Gezet!. Genoeg redenen dus om even bij te kletsen met John van den Heuvel.

Frans Bauer heeft succes met Bananasplit. Binnenkort start hij met de opnames van het nieuwe programma De Zigeunernacht. Morgen vragen we hem wat dat precies voor een programma wordt. Daarnaast zingt Frans zijn nieuwe single De wereld is een gekkenhuis.

Alexandr Petrov maakte 60 jaar geleden een film die bestond uit 29.000 glasschilderijtjes: The Old Man And The Sea. Hij deed er ruim 2,5 jaar over. Alexandra van der Zee heeft deze bijzondere film naar Nederland gehaald en laat een paar fragmenten zien.

Verder: Gaat vogelkenner Nico de Haan op zoek naar de kolgans, maakt Joke Boon een linzensalade en horen we van Klaas de Weerbaas het laatste weernieuws.

Presentatie: Myrna Goossen

Deze uitzending van het programma Koffie Max met de titel Recht Gezet! is uitgezonden op donderdag 9 februari door MAX. Hierin werd geacteerd door John van den Heuvel, Joran van der Sloot, Frans Bauer en Nico de Haan. De presentatie was in handen van Myrna Goossen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie