Uitzending
Koffie Max - Dansen... om de dans te ontspringen

Dansen... om de dans te ontspringen

Koffie Max

20-3-2012

| 1136 x bekeken | 0 reacties
7
MAX zendt aanstaande donderdag de documentaire 'Dansen... om de dans te ontspringen' uit. De film gaat over de sloppenwijken van Rio de Janeiro. De Brabantse zanger Gerard van Maasakkers ging voor deze documentaire naar Rio toe en vertelt hoe het daar was.

De één kent hem als de stem van 'de Nederlandse Top 40', de ander als presentator van 'Nederland Muziekland' en de volgende als VJ van muziekzender TMF. Muziek is een belangrijk gegeven in het leven van Erik de Zwart. Maar wist u dat hij ook een grote liefde heeft voor treinen?

KoffieMAX besteedt deze week extra aandacht aan Elvis Presley. Het is dit jaar namelijk 35 jaar geleden dat The King overleed. Muziekliefkenner Fenno Werkman laat daarom enkele Elvis juweeltjes zien.

Verder: dermatoloog Harma Stenveld over de zin en de onzin van shampoo, de column van Jacobine Geel en chocolade maken met Annefrid Imenkamp.

Presentatie: Myrna Goossen

Deze uitzending van het programma Koffie Max met de titel Dansen... om de dans te ontspringen is uitgezonden op dinsdag 20 maart door MAX. Te gast waren Gerard van Maasakkers, Erik de Zwart en Jacobine Geel. De presentatie was in handen van Myrna Goossen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie