Uitzending
Knevel & Van den Brink - 8-7-2013

8-7-2013

Knevel & Van den Brink

1374 x bekeken | 0 reacties
6
Antoine Bodar, Gert-Jan Segers en Liesbeth van Tongeren, Marijn de Vries

Antoine Bodar
Vandaag bezocht paus Franciscus vluchtelingen op Lampedusa om hen een hart onder de riem te steken. Daarnaast gaf de paus Europese politici ervan langs voor de toenemende onverschilligheid tegenover zwakkeren. Is de paus echt zo begaan met het lot van de armen of is hij vooral bezig met zijn imago? We vragen het Antoine Bodar.

Gert-Jan Segers en Liesbeth van Tongeren
Volgens Gert-Jan Segers 'mogen we niet berusten in de moderne slavernij van de prostitutie'. Maar gaan nog meer regels prostituees helpen of drukken die hen juist de illegaliteit in? Segers (ChristenUnie) gaat hierover in debat met Liesbeth van Tongeren (GroenLinks).

Jaap Mulder
Groot nieuws vandaag voor natuurliefhebbers. Het dier dat vrijdag langs de kant van de weg in de Noordoostpolder werd gevonden, is volgens roofdierexpert Jaap Mulder voor 98 procent zeker een wolf. Na 116 jaar is het grootste roofdier van Europa terug in ons land.

Marijn de Vries
Bauke Mollema en Laurens ten Dam staan derde en vierde in de Tour. Kunnen we hen vergelijken met het illustere duo Steven Rooks en Gert-Jan Theunisse?

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op maandag 8 juli door de EO. Te gast waren Antoine Bodar en Liesbeth van Tongeren. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie