Programma
Klikbeet

Klikbeet

6
Klikbeet is een satiriek programma vol met allerlei leuke sketches bij de NTR. De comedians Stefan Pop, Alex Ploeg en Tex de Wit hebben een hele nieuwe kijk op de waan van de dag. Tex, Stefan en Alex hangen zoals zoveel mensen dat doen op de bank met hun smartphones. We zien ze allerlei leuke en gekke berichtjes en filmpjes naar elkaar sturen. Deze filmpjes zijn allemaal korte parodieŽn of komische uitvergrotingen van de werkelijkheid gespeeld door de mannen zelf. Bij het maken van de filmpjes krijgen zij de hulp van Eva Crutzen, Kees van Amstel, Thijs van Domburg en Sander van Opzeeland.
 • Klikbeet

  2116 x bekeken | 28-4-2017
  Klikbeet - 28-4-2017
  6
  Deze uitzending van het programma Klikbeet werd uitgezonden op vrijdag 28 april door de NTR. Bekijk uitzending
 • Klikbeet

  955 x bekeken | 21-4-2017
  Klikbeet - 21-4-2017
  7
  Deze uitzending van het programma Klikbeet werd uitgezonden op vrijdag 21 april door de NTR. Bekijk uitzending
 • Klikbeet

  1213 x bekeken | 14-4-2017
  Klikbeet - 14-4-2017
  5
  De presentatie was in handen van Tex de Wit, Stefan Pop en Alex Ploeg. Deze uitzending van het programma Klikbeet werd uitgezonden op vrijdag 14 april door de NTR. Bekijk uitzending
Nieuws over Klikbeet
 • Klikbeet - NPO 3 met twee corona-specials van Klikbeet

  NPO 3 met twee corona-specials van Klikbeet

  19-6-2020  Het satirische sketchprogramma Klikbeet komt met twee specials rondom de coronacrisis. Cabaretiers Stefan Pop, Alex Ploeg, Tex de Wit, Eva Crutzen en Kees van Amstel hebben twee speciale afleveringen over de pandemie gemaakt, die vanavond en volgende week te zien zijn.

  De afgelopen weken maakte het team van Klikbeet voor YouTube al een aantal sketches rondom het coronavirus. Het team bracht de zomerhit Costa del Casa uit over de naderende alternatieve zomervakantie in eigen huis en persifleerde de Netflix-hit Tiger King als Kees de Kippenkoning.

  Klikbeet begon in 2017 op jongerenzender NPO 3. In het komische sketchprogramma geven comedians Stefan Pop, Alex Ploeg, Tex de Wit, Eva Crutzen en Kees van Amstel hun kijk op het nieuws en de waan van de dag. Begin vorig jaar was het derde seizoen van Klikbeet te zien.
  Lees verder