Programma
Kijkbuis Kids

Kijkbuis Kids

6
In het SBS6 programma Kijkbuis Kids zien we een groep kinderen van ongeveer 10 jaar oud als ze kijken naar volwassen TV programma's. De kids zitten heerlijk thuis op de bank waar ze zijn omringd door camera’s. Er wordt vaak keihard gelachen om de programma's die ze bekijken. Af en toe rollen ze eens flink met de ogen en heel soms laten ze een traantje. De kids gaan er elke week eens goed voor zitten. Samen met hun broer, zus, vriendje of vriendinnetje bekijken ze een volwassen tv-programma zonder dat de ouders meekijken. Wat vinden zij nou echt van Martien Meiland of bijvoorbeeld Patty Brard? Of hoe kijken zij naar de Slimste Mens en zijn ze misschien wel veel slimmer?
De eerste uitzending van Kijkbuis Kids is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Kijkbuis Kids

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Kijkbuis Kids online beschikbaar komt)
Nieuws over Kijkbuis Kids
 • Kijkbuis Kids - Kinderen kijken volwassen-tv in nieuwe SBS6-show Kijkbuis Kids

  Kinderen kijken volwassen-tv in nieuwe SBS6-show Kijkbuis Kids

  14-3-2020



  SBS6 laat kinderen naar ‘volwassen’ tv-programma’s kijken. In het nieuwe tv-programma Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen naar programma’s als Chateau Meiland, Sterren op het Doek en Down met Johnny. Vanaf de bank in hun eigen huiskamer geven zij commentaar op de tv-shows.

  Volgens de tv-zender van John de Mol zorgt Kijkbuis Kids voor spannende televisie. “De inhoud van deze tv-programma’s is voor de volwassen kijker vaak gesneden koek, maar voor deze amateur recensenten reden om soms te denken: ‘Hoe kóm je er op’ of ‘Hoe kom je ervan af’”, zegt SBS6.

  Kijkbuis Kids lijkt een beetje op Thuis voor de Buis, dat in 2014 en 2015 te zien was op RTL4. In Thuis voor de Buis gaven terugkerende gezinnen vanuit hun eigen huiskamer commentaar op tv-programma’s. Het programma was een Nederlandse variant van het Engelse format Gogglebox.
  Lees verder
Over dit programma