Programma
Kerstgezel.nl

Kerstgezel.nl

7
Kerstgezel.nl is een dramaserie bij Omroep MAX. Deze serie zit vol met alles wat in de decembermaand past; kerst, familie en eenzaamheid. In Kerstgezel.nl zien we Noor Bloem. Nadat haar vriend het vlak voor de kerstdagen heeft uitgemaakt heeft ze niemand om mee te nemen naar haar familie kerstdiner. Samen met haar vrienden start een bureau op speciaal voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Want juist met de kerstdagen hebben veel mensen extra behoefte aan warmte en gezelligheid tijdens de kerstdagen. Met deze website bieden ze iemand aan mee te nemen naar bijvoorbeeld een borrel, iemand om de kerstboom mee te versieren of om samen een maaltijd mee te bereiden. De speciale kerstgezellen gaan mee naar een bedrijfsfeest, spelen bingo in het bejaardentehuis of troosten een eenzame student. Noor laat haar familie geloven dat ze op vakantie is met haar vriend. Maar als haar vader een ongelukje krijgt kan ze haar familie niet langer ontlopen..
De cast van Kerstgezel.nl bestaat uit Juliette van Ardenne, Daniel Boissevain, Jules Croiset, Ingeborg Elzevier, Fred Goessens, Nick Golterman, Tim Haars, Ricky Koole, Nora El Koussour, Naomi van der Linden, Tibor Lukács, Loes Schnepper, Pepijn Schoneveld.
 • Kerstgezel.nl

  1146 x bekeken | 27-12-2020
  Kerstgezel.nl - 27-12-2020
  5
  Noor wil haar familie niet meer onder ogen komen en met het bedrijfje Kerstgezel.nl is ze ook helemaal klaar. Ze besluit in haar eentje op vakantie te gaan, maar als ze dan een geheimzinnige kerstgezelaanvraag krijgt,... Bekijk uitzending
 • Kerstgezel.nl

  1255 x bekeken | 24-12-2020
  Kerstgezel.nl - 24-12-2020
  8
  Het kerstdiner met Noor en haar familie loopt uit de hand als Simone ontdekt dat Joost niet Joost is maar Leo die doet alsof hij Joost is. Als dan ook nog uitkomt dat Noor zichzelf verhuurt als kerstgezelschap, is de... Bekijk uitzending
 • Kerstgezel.nl

  1357 x bekeken | 17-12-2020
  Kerstgezel.nl - 17-12-2020
  7
  Deze uitzending van het programma Kerstgezel.nl werd uitgezonden op donderdag 17 december door MAX. Bekijk uitzending
 • Kerstgezel.nl

  2212 x bekeken | 10-12-2020
  Kerstgezel.nl - 10-12-2020
  6
  Deze uitzending van het programma Kerstgezel.nl werd uitgezonden op donderdag 10 december door MAX. Bekijk uitzending
Nieuws over Kerstgezel.nl
 • Kerstgezel.nl - Juliette van Ardenne speelt hoofdrol in MAX-serie Kerstgezel.nl

  Juliette van Ardenne speelt hoofdrol in MAX-serie Kerstgezel.nl

  9-12-2020  Omroep MAX telt de dagen naar kerstmis vanaf vanavond op NPO 1 af met de nieuwe dramaserie Kerstgezel.nl. De nieuwe serie toont veel overeenkomsten met de populaire Netflix-film Holidate, waarin twee onbekenden besluiten om elkaar te vergezellen in de donkere decembermaand.

  In Kerstgezel.nl start Noor na de break-up met haar vriend een bedrijfje voor mensen die gezelschap willen tijdens de feestdagen. Als Noor zich voordoet als de vriendin van haar goede vriend Joep op de kerstborrel van zijn bedrijf, komt ze op het idee om zichzelf dit jaar aan te bieden als ‘kerstgezel’.

  De rol van Noor wordt vertolkt door actrice Juliette van Ardenne, bekend van de jeugdserie ZOOP en als doktersassistente Kim in de SBS6-serie Dokter Tinus. Andere rollen zijn weggelegd voor onder andere Daniël Boissevain, Ingeborg Elzevier, Fred Goessens, Ricky Koole en Nick Golterman.
  Lees verder