Uitzending
Kerkdienst vanuit... - Gerard van der Schee

Gerard van der Schee

Kerkdienst vanuit...

12-4-2009

| 1621 x bekeken | 0 reacties
5
Aan de dienst wordt meegewerkt door het Praise-ensemble van de gemeente o.l.v. Dina Mazzolari. Liturgie. Samenzang Wij willen U ontmoeten. Welkom. Paasgroet in acht talen. Gebed. Getuigenissen. Samenzang. Juicht want Jezus is Heer, Groot is Hij, allerhoogste Heer, Jezus, allerhoogste naam. Verkondiging Opstandingskracht n.a.v. Handelingen 4 vers 33. Samenzang En hoop die zeker is. Samenzang Hoe kan ik verder leven. Gebed. Getuigenissen. Collecte. Samenzang U zij de glorie. Zegen. Er wordt gezongen uit de bundel Opwekking. Na afloop is er gelegenheid om met leden van de gemeente in Almere na te praten via telefoonnummer 035-6727373. Van de kerkdienst is de tekst van de preek EUR 3,- en/of de dvd EUR 20,- te bestellen door overmaking van het bedrag op bankrekeningnummer 24.10.35 ten name van Evomedia, Zeewolde. Vermeld de uitzenddatum, televisie en uw postcode en huisnummer.

Deze uitzending van het programma Kerkdienst vanuit... met de titel Gerard van der Schee is uitgezonden op zondag 12 april.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee