Uitzending
Kamphues Boeit - Rasti Rostelli

Rasti Rostelli

Kamphues Boeit

16-2-2009

| 1967 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending slaat Rob een echte Gooise vrouw in de boeien, gaat met haar naar de kapper, drinkt een chardonneetje en gaat mee golfen. Zijn alle vooroordelen dan toch waar?

Rasti Rostelli heeft in de loop der jaren zo地 50.000 personen onder hypnose gebracht. Hij heeft inmiddels 25 jaar ervaring in hypnose en geeft gemiddeld zo地 250 hypnoseshows per jaar. Rob wil van dichtbij maken of Rostelli werkelijk iemand kan laten denken dat hij een perzik eet, terwijl hij in een citroen bijt. Hij mengt zich onder het publiek en boeit Rostelli op het podium tijdens de show.

Detectives zijn mannen met een spannend beroep: ze achtervolgen mensen in onopvallende auto痴 om ze te betrappen op onfrisse zaken of zorgen voor bewijsmateriaal als je vrouw vreemdgaat. Of is dat helemaal niet zo en zijn het mannetjes die achter een pc belastingfraude onderzoeken? Kamphues zoekt het uit en boeit de enige singing detective van Nederland.

Deze uitzending van het programma Kamphues Boeit met de titel Rasti Rostelli is uitgezonden op maandag 16 februari door de KRO. Te gast was Rasti Rostelli. De presentatie was in handen van Rob Kamphues.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie