Uitzending
Jouw Vrouw Mijn Vrouw - Aflevering 6

Aflevering 6

Jouw Vrouw Mijn Vrouw

6-8-2016

| 15232 x bekeken | 0 reacties
6
De vrouw van volkszanger Dries Roelvink ruilt met schrijfster Mylčne de la Haye. De goedlachse zanger blijkt er behoorlijk wat aparte `gebruiksaanwijzingen´ op na te houden, ontdekt Mylčne al gauw. Zo doet hij niets in het huishouden, ontvangt hij nooit bezoek en mag zijn koffie nooit in een bruine kop. Ondertussen vertrekt Honoria, de vrouw van Dries, naar het hoge Noorden, waar ze een week verblijft op de Friese boerderij bij Fedde, de partner van Mylčne. Dat is even omschakelen, gezien ze het stadse leven is gewend van de populaire P.C. Hooftstraat waar zij en Dries wonen. En waar Honoria enorm van het schoonmaken en opruimen is, treft ze bij Fedde en zijn zoon een echt mannenhuishouden aan. Lukt het haar om zich in te houden? En hoe lang duur het voordat Dries Mylčne tot waanzin drijft?

Deze uitzending van het programma Jouw Vrouw Mijn Vrouw Vips met de titel Aflevering 6 is uitgezonden op donderdag 13 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Jouw Vrouw Mijn Vrouw - SBS6 brengt Jouw Vrouw, Mijn Vrouw terug op tv

    SBS6 brengt Jouw Vrouw, Mijn Vrouw terug op tv

    17-10-2018

    De vrouw van volkszanger Dries Roelvink ruilt met schrijfster Mylène de la Haye. De goedlachse zanger blijkt er behoorlijk wat aparte gebruiksaanwijzingen´ op na te houden, ontdekt Mylène al gauw. Zo doet hij niets in…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten