Programma
Jochem In De Wolken

Jochem In De Wolken

6
Jochem In De Wolken is een EO programma waarin Jochem Myjer een reis door Nederland met een luchtballon maakt. Jochem stapt in een luchtballon en daar, hoog in de wolken gunt hij ons een blik op Nederlands mooiste natuurgebieden. De luchtballon hangt vol met camera's zodat we niets missen van al dat natuurschoon. Vanuit de luchtballon zie je, net zoals de vogels dat zien, dat de Nederlandse natuurgebieden onvoorstelbaar mooi zijn. En vanuit de luchtballon kun je alles zien en volgen maar verstoor je de waardevolle natuur niet.
De eerste uitzending van Jochem In De Wolken is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Jochem In De Wolken

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Jochem In De Wolken online beschikbaar komt)
Nieuws over Jochem In De Wolken
 • Jochem In De Wolken - Jochem Myjer maakt tv-programma vanuit de lucht

  Jochem Myjer maakt tv-programma vanuit de lucht

  2-9-2021

  Jochem Myjer gaat voor de EO een televisieprogramma maken vanuit de lucht. In de vierdelige serie Jochem in de Wolken, dat vanaf vrijdag 15 oktober om 21:30 uur te zien is op NPO 1, vaart de bekende cabaretier met een luchtballon over vier prachtige natuurgebieden in Nederland.

  Vanuit vogelperspectief neemt Jochem de televisiekijker mee naar Friesland en het Waddengebied, de Biesbosch, de Veluwe en het Limburgse Geuldal. De Leidenaar studeerde biologie, maar werd daarna cabaretier. “Nu keer ik na 25 jaar optreden voor eventjes terug naar mijn eerste liefde.”

  Jochem hoopt bewustwording te creëren. “Vanuit een romantische luchtballon vaar ik over ons land en zie ik vanuit de lucht wat alle vliegende vogels allang weten: dat onze Nederlandse natuur zo betoverend mooi is. Ik hoop iedereen stapelverliefd te maken op deze natuurgebieden”, zegt hij.
  Lees verder
Jochem In De Wolken info
Over dit programma
 • Jochem Myjer Jochem Myjer is geboren op 22 april 1977 te Leiden. Jochem Myjer is een Nederlands cabaretier, komiek, musicus en presentator die in 1997 het Groninger Studenten Cabaret Festival won. Jochem Myjer presenteert nu Jochem In De Wolken. Als presentator… Bekijk volledig dossier