Uitzending
Jinek - 24-1-2019

24-1-2019

Jinek

1916 x bekeken | 0 reacties
8
Anastacia over haar hoofdrol in de Nederlandse Queen-musical We Will Rock You. Popster Anastacia krijgt de hoofdrol in de Queen-musical 'We Will Rock You'. Het gebeurt niet vaak dat een Amerikaanse ster zich laat strikken voor een Nederlandse musical. En toch komt daar nu verandering in. De ster verhuist er zelfs voor naar Amsterdam. Anastacia is onder andere bekend van de hit 'I'm Outta Love'. Vanavond komt ze bij Jinek vertellen over haar nieuwe hoofdrol.

Erland Galjaard vertelt over zijn overstap naar Talpa Network. Al maanden werd er druk gespeculeerd, vandaag is de kogel dan echt door de kerk. Erland Galjaard gaat per 1 februari aan de slag als strategisch adviseur bij Talpa Network. Wat dat precies inhoudt en wat deze overstap voor Erland betekent, vertelt hij bij ons in de uitzending.

Romano van der Dussen over de nieuwe documentaire over zijn onschuld. Romano van der Dussen belandde in 2003 in een Spaanse cel voor het verkrachten en aanranden van drie vrouwen. Het is de nachtmerrie van ieder mens: jarenlang onschuldig vastzitten voor daden die je niet hebt gepleegd. In 2016 kwam hij vrij. In de documentaire 'Ik heb het niet gedaan' wordt Romano de twee jaar na zijn vrijlating gevolgd. Samen met de makers pluist hij het horrorscenario uit. Waarom werd hij als dader aangewezen? Vanavond schuift hij samen met zijn vader Rob van der Dussen aan bij Jinek.

In deze uitzending van Jinek was Erland Galjaard te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op donderdag 24 januari door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie