Uitzending
Jinek - 19-9-2019

19-9-2019

Jinek

992 x bekeken | 0 reacties
6
We praten verder over de moord op Derk Wiersum
De moord op Derk Wiersum woensdag, de advocaat van kroongetuige Nabil B., dreunt een dag later nog na. Mark Rutte noemde de liquidatie bij aanvang van de Algemene Beschouwingen een aanslag op de rechtsstaat en minister Grapperhaus voerde spoedoverleg met het Openbaar Ministerie, de Raad voor de Rechtspraak en de Orde van Advocaten. Ondertussen hingen de vlaggen halfstok bij collega's en groeide de bloemenzee voor het kantoor van de overleden strafpleiter. We bespreken het verder met misdaadverslaggever Peter R. de Vries en Sofyan Mbarki, fractievoorzitter van de PvdA in de Amsterdamse gemeenteraad.

Vrouwelijke topsporters vertellen over opoffering en de smaak van succes
Leontien van Moorsel, Nelli Cooman en Fatima Moreira de Melo zijn iconen in hun sport en worden nu geŽerd met de expositie Girlpower in Museum Rotterdam. Wat heb je nodig om de top te bereiken? Ze vertellen over de opoffering en de smaak van succes. Ook maken ze de balans op van hoe de vrouwensport er nu voor staat.

In deze uitzending van Jinek waren Fatima Moreira de Melo, Leontien van Moorsel, Nelli Cooman en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op donderdag 19 september door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie