Uitzending
Jinek - 19-1-2018

19-1-2018

Jinek

1605 x bekeken | 0 reacties
5
Buma en onze Haagse insiders blikken vooruit op de gemeenteraadsverkiezingen
Met nog zo’n twee maanden tot de gemeenteraadsverkiezingen trappen de eerste landelijke partijen hun campagne af. Voor het derde kabinet Rutte is het de eerste confrontatie met de kiezer sinds het aantreden. Want op 21 maart mag ook per referendum gestemd worden over de nieuwe inlichtingenwet die de bevoegdheden van de geheime diensten uitbreidt. We blikken vooruit op de gemeenteraadsverkiezingen met CDA-fractievoorzitter Sybrand Buma en politiek commentatoren van de NOS Joost Vullings en Xander van der Wulp.

Een bewogen tv-week door de ogen van beroepskijker Angela de Jong
De mysterieuze toestand rond realityster Barbie, het definitieve einde van PowNews op televisie en de hilarische politiek incorrecte comedy ‘De Luizenmoeder’. Voor beroepskijker Angela de Jong was het een bewogen week. En dan verschijnt ze ook nog eens in het nieuwe seizoen van De TV Kantine, dat morgen van start gaat.

Jaïr en Peter Swinkels over carnaval-vrij
Net voor de gemeenteraadsverkiezingen maken Brabanders zich hard voor Carnavalsvrij. Jaïr ging langs bij de initiatiefnemers.

In deze uitzending van Jinek waren Joost Vullings en Sybrand van Haersma Buma te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 19 januari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie