Nieuwsbericht
Jensen USA - Jensen USA terugkijken

Jensen USA terugkijken

Jensen USA

19-5-2017

| 781 x bekeken | 0 reacties
7

TVblik
19 mei 2017 ·
Robert Jensen keerde gisteravond terug op televisie met een nieuw programma vanuit Amerika. De presentator bezoekt in zijn nieuwe RTL5-show Jensen USA celebrities met een turbulent leven en ontmoet Nederlanders die het in Amerika helemaal hebben gemaakt of willen maken.

“Mijn liefde en fascinatie voor Amerika is ongekend. Hier haal ik al mijn hele leven mijn inspiratie vandaan. In Jensen USA kan ik Amerika op mijn manier laten zien. Het onbegrensde, unieke en grappige van het land”, zegt Robert over zijn nieuwe programma, dat gisteravond begon.

Jensen had jarenlang zijn eigen talkshow op RTL5 waarin hij veel sterren ontving, maar zijn nieuwe programma is compleet anders. "JENSEN! maakten we in een grote studiosetting met een paar honderd man publiek. De spanning die je daar voelt is uniek. Maar nu is het intiemer”, zegt hij.

In iedere aflevering van Jensen USA is er een rol voor president Donald Trump. Zijn gedrag en beleid worden wekelijks op de hak genomen door de veelgeprezen imitator John Di Domenico. Verder heeft Jensen in de allereerste aflevering een ontmoeting met de Amerikaanse acteur Charlie Sheen.

Klik hier voor meer informatie over Jensen USA, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws